Hoe kan ik de BMF contacteren?

Het bestuur van de BMF bestaat volledig uit vrijwilligers die hun schaarse vrije tijd en zelfs een deel van hun professionele tijd opofferen voor het belang van de massagesector en in het bijzonder de erkende Massagebeoefenaars & Therapeuten.
Achter de schermen wordt er door het bestuur gelobbyd bij overheidsinstanties, zorgverzekeraars en andere belangengroepen. Op vlak van nieuwe reglementeringen voor Massagebeoefenaars & Therapeuten is de BMF een belangrijke spil.
Daarnaast kruipt er een zee van tijd in massage & massage gerelateerde therapieën positief te promoten en dit op een manier waar onze leden baat bij hebben.
Om te verhinderen dat het bestuur overstelpt wordt met allerlei telefonische vragen op ongelegen momenten, hebben wij er voor gekozen om bij voorkeur te communiceren via e-mail. Dit laat de bestuursleden toe om hun tijd voor de BMF vrij te plannen.

Neem alvorens ons te contacteren een kijkje tussen onze veelgestelde vragen, waar u wellicht het antwoord op uw vraag kan vinden.

Indien u alsnog vragen heeft, kan u ons contacteren via e-mail: info@massagefed.be of per post: Heidestraat 2A/C, 3500 Hasselt (BE)

In hoogdringende gevallen kan u ons telefonisch bereiken via: 02 670 08 80

Lidmaatschap aanvragen

Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie!

Meld je online aan als lid!

Zoek een gecertificeerd behandelaar